Nem tud hibázni a Real Madrid, ezúttal Rodrygo volt a nyerőember

Mindhárom pontot otthon tartotta vasárnap este a Real Madrid, amely a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában 2-0-ra verte meg az Athletic Bilbaót. Nézze meg ön is Rodrygo dupláját!

2024. 04. 01. 8:32
Rodrygo öröme érthető, vasárnap az ő góljai döntöttek a Real Madrid javára. Fotó: Chema Moya
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 23 éves brazil szélső, remek estét fogott ki, hiszen a 8. és a 73. percben is betalált a tabella negyedik helyén álló bilbaóiak kapujába. Nézze meg ön is a mérkőzés legfontosabb mozzanatait az IDE kattintva elérhető videón!

A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti hálás lehet játékosának – ezúttal Rodrygo volt a nyerőember (Fotó: Mariscal)

Megállíthatatlan Madrid

Rodrygo a madridiak alapembere, mind a harminc eddigi bajnoki mérkőzésen pályára lépett, vasárnap este a 9. és 10. bajnoki gólját szerezte meg. A Real ezzel a sikerrel továbbra is magabiztosan őrzi elsőségét, harminc forduló után 75 ponttal, 23 sikere és hat döntetlenje mellett mindössze egyetlen vereséggel áll. A Real Madridot másodikként követő Barcelona lemaradása jelenleg nyolc pont a La Ligában, ami még úgy is nagy különbség, hogy április 21-én Real Madrid–Barcelona rangadót rendeznek.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.