Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kubatov Gábor fontos hírt jelentett be az Eb-re készülő futballistáról

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy Varga Barnabás szerződést hosszabbított a Fradival. A támadó az NB I legutóbbi két idényében gólkirály lett, a Ferencváros színeiben immár magyar bajnoknak is mondhatja magát. Varga Barnabás bekerült Marco Rossi válogatott keretébe is, amellyel a nyári, németországi Európa-bajnokságra készül.

2024. 05. 28. 12:40
VARGA Barnabás SZOBOSZLAI Dominik FIOLA Attila A magyar labdarúgó-válogatott edzése Telki foci Eb 2024 Liverpool Ferencváros Fehérvár
Szoboszlai Dominik, Fiola Attila és Varga Barnabás már Telkiben készül az Európa-bajnokságra Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Barnabás a 2022/23-as idényben a Paks, a 2023/24-es szezonban pedig a Ferencváros játékosaként lett a labdarúgó NB I gólkirálya. Hasonló címvédésre legutóbb magyar játékosként Nikolics Nemanja volt képes, 2015-ben. A Ferencváros pedig ragaszkodik a magyar válogatottba is beépült, jelenleg az Európa-bajnokságra készülő támadójához. Kubatov Gábor a Facebook-oldalán jelentett be, hogy a magyar bajnokcsapat szerződést hosszabbított Varga Barnabással.

VARGA Barnabás; KINYIK Ákos
Budapest, 2024. május 15.
A paksi Kinyik Ákos (b) és a ferencvárosi Varga Barnabás a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntõjében, a Paks FC - Ferencváros TC mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. május 15-én.
MTI/Illyés Tibor
Varga Barnabás (jobbra) tavaly még a Paks, idén már a Ferencváros színeiben lett magyar gólkirály (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Kubatov a bejegyzésben a régi „győztes csapaton ne változtass” elvre hivatkozik. Varga egyébként nem csak a gólkirályi címet, hanem az idény legjobbjának járó elismerést is besöpörte a legutóbbi két idényben.

A Ferencváros a következő idény elején ismét a Bajnokok Ligája-selejtezőben próbál a lehető legtovább, a zöld-fehér remények szerint egészen a harminchatos főtáblára jutni. Ebben a bejelentés alapján, az Európa-bajnokság után Varga Barnabásnak is fontos szerepe lehet. Az sem a klubvezető bejegyzéséből, sem az FTC hivatalos oldalán megjelent írásból nem derül ki, hogy meddig szól a támadó új szerződése.

Az biztos, hogy egy fontos helyen változás előtt áll a Ferencváros, amely Dejan Sztankovics távozása óta még nem jelentette be, hogy ki lesz a csapat új vezetőedzője.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.