Következő mérkőzések
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

A Ferencvárosnak minél előbb lépnie kell + videó

Dejan Sztankovics csapot-papot otthagyva távozott a Ferencvárostól, hogy a jövőben inkább a Szpartak Moszkva labdarúgócsapatának vezetőedzője legyen. Az Origó Szpíker korner című videócastjének legújabb adásában a zöld-fehérek jövőjéről, utódjelöltekről beszélgettek, illetve arról, hogy a Fradinak gyorsan kell lépnie.

2024. 05. 24. 7:38
Dejan Sztankovics még a Ferencváros vezetőedzőjeként
Dejan Sztankovics még a Ferencváros vezetőedzőjeként Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amilyen viharosan érkezett, olyan viharosan távozott Dejan Sztankovics a Ferencvárostól. A szerb szakember még az idény utolsó mérkőzése előtt felállt a kispadról, hogy a zöld-fehér csapat helyett a Szpartak Moszkva vezetőedzője legyen.

Az Origó Szpíker korner című videócastjének legújabb részében Sztankovics távozásának témáját boncolgatták. Szóba került, hogy a Ferencvárosnak nincs sok ideje az új edző megtalálására, hiszen a csapatra idén is júliusban és augusztusban várnak a legfontosabb mérkőzések, a Bajnokok Ligája selejtezői. A lehetséges jelölteket taglalva megjegyezték, hogy magyar edző nem ül a Fradi kispadjára, de az a lengyel sem, akiről Kubatov Gábor klubelnök beszélt. Emellett felidézték Sztankovics elődjét, Sztanyiszlav Csercseszovot is, akinek csak egyetlen bűne volt, mégis távoznia kellett.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.