Élő közvetítés
Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Budapest belvárosában bulizott Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs + videó

A múlt hétvégén véget ért a magyar és az angol bajnokság szezonja is, az Európa-bajnoki felkészülés azonban még nem kezdődött el, így a labdarúgók szabadságukat töltik. A Liverpoolban futballozó Szoboszlai Dominik és a Debrecent erősítő Dzsudzsák Balázs csütörtök éjjel a magyar főváros egyik népszerű szórakozóhelyén lazított.

2024. 05. 24. 17:51
SZOBOSZLAI Dominik; DZSUDZSÁK Balázs
Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs a pályán kívül is jó kapcsolatot ápol egymással. Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Eb-felkészülést május 27-én kezdő nemzeti tizenegy csapatkapitányát, Szoboszlai Dominiket egy DJ-pultban videózta le a Csakfoci.hu egyik olvasója csütörtökről péntekre virradó éjjel. A portálon közzétett felvételen az látszik, amint Szoboszlai a pult mögött áll, és bekeveri a fociszurkolók egyik kedvenc dalát, amely jól hallgatóan elnyerte a közönség tetszését is. A videón feltűnik a válogatottsági rekordot 109 szerepléssel tartó is.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.