Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

A spanyol király a fejéhez kapott a válogatott öltözőjében + videó

Az eddig remeklő spanyol válogatott csütörtökön este 1-0-ra legyőzte Olaszországot az Európa-bajnokságon, és a csapat egyik legjobbja a 16 éves Lamine Yamal volt. A mérkőzést a helyszínen látta IV. Fülöp spanyol király is, aki később az öltözőben szembesült a csatár korával, a reakciója mindent elárul.

2024. 06. 22. 8:45
Spain v Italy: Group B - UEFA EURO 2024
Lamine Yamal 16 évesen az őrületbe kergette az olasz védőket. Fotó: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lamine Yamal napjaink egyik legnagyobb tehetsége. Stabil tagja az Európa-bajnokságon eddig nagyszerűen futballozó spanyol válogatottnak, pedig mindössze tizenhat éves. Azaz: mindössze két évvel idősebb fiánál, és néggyel fiánál, Thiagónál… A Barcelona futballistájának a teljes neve Lamine Yamal Nasraoui Ebana, és a marokkói–egyenlítői-guineai származású szenzációsan játszik a kontinenstornán, a cseleiről az őrületbe kergetett olasz védők is sokat tudnának mesélni. A csapata 1-0-ra győzte le Olaszországot, és a találkozót a helyszínen tekintette meg IV. Fülöp spanyol király is, aki a mérkőzést követően bement az öltözőbe is gratulálni a játékosoknak.

Amikor Yamalhoz ért, és megtudta a csatár korát, így reagált rá:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.