Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Balfék angolok, akik elhagyták a stadiont Bellingham gólja előtt + videó

Micsoda hiba, néhány angol drukker már a lefújás előtt feladta a reményt. Aztán jött Bellingham gólja a 95. percben, majd a hosszabbítás, Harry Kane fejes gólja, Anglia végül 2-1-re nyert Szlovákia ellen, és bejutott a legjobb nyolc közé az Európa-bajnokságon.

2024. 06. 30. 20:54
Jude Bellingham
Jude Bellingham ollózós gólja a 95. percben Forrás: X
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utolsó pillanatig küzdeni. Így szól az egyik örökérvényű parancs a sportolóknak. Az utolsó pillanatig bízni, remélni – eszerint pedig a szurkolóknak illik viselkedni.

Általános jelenség, hogy a vesztésre álló csapat szurkolói már a lefújás előtt elhagyják a stadiont. Na, de 0-1-nél, egy Európa-bajnoki nyolcaddöntőben? Néhány angol drukker így tett és csúnyán ráfaragott. Pedig azt is megmondták, mi fog történni: Gareth Southgate mehet a levesbe.

Nem így történt. Bellingham a 95. percben egyenlített, majd az angolok a hosszabbításban Harry Kane fejes góljával 2-1-re nyertek, és bejutottak a legjobb nyolc közé az Európa-bajnokságon.

Az Anglia–Szlovákia Eb-nyolcaddöntő elemzése a Szpíker korneren:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.