Új futballistát igazolt a Fradi, Hajnal Tamás is megszólalt

A Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő Ferencváros pénteken bejelentette második nyári igazolását, a brazil Raul Gustavót. A 25 esztendős belső védő szülőhazájából, a Corinthianstól érkezik Magyarországra.

2024. 06. 21. 14:19
Raul Gustavo a Ferencváros második nyári igazolása. Balra Hajnal Tamás, a klub sportigazgatója, jobbra Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója látható. Fotó: facebook.com/fradi.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Raul Gustavo Pereira Bicalho 1999. április 24-én született a Minas Gerais állam fővárosától, Belo Horinzontétól északra található Pedro Leopoldóban. Korábban futballozott már Európában, 2018 nyarától egy évet töltött Horvátországban a Lokomitva együttesében, majd visszatért hazájába, ahol a Corinthians játékosa lett – írta bemutató cikkében a Fradi.hu, megemlítve, hogy a játékos ezt követően kétszer is szerepelt kölcsönben brazil csapatoknál, de legutóbb a Corinthians színeiben lépett pályára.

Szombaton csatlakozik a csapattársakhoz

Mindenképpen a középső védő posztján szerettünk volna erősíteni ballábas futballistával, hogy minél több variációs lehetőségünk legyen a játék felépítését illetően. Úgy látjuk, hogy Raul az erejével, a gyorsaságával és a képességeivel nagyban tudja majd támogatni a játékunkat. Huszonöt éves, remek korban van. Bízunk benne, hogy minél hamarabb beilleszkedik a csapatunkba. Raul szombaton utazik az együttes után az ausztriai edzőtáborba

 – mondta a klubhonlapnak Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója.

Raul Gustavo a magyar bajnokcsapat második nyári igazolása, korábban a ghánai utánpótlás-válogatott középpályás, Isaac Pappoe csatlakozott a gárdához. A labdarúgókon kívül új vezetőedző is érkezett júniusban a Ferencvároshoz Pascal Jansen személyében.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.