Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Már az Eb-kiesés előtt saját szurkolóival verekedett a balhés játékos

A szerb szurkolók szinte folyamatosan balhékba keveredtek a németországi foci Eb során. Szerbia a csoportkör után búcsúzott a tornától, de most kiderült, hogy még a Dánia elleni meccs előtt a csapat kapusa, Vanja Milinkovics-Szavics is verekedésbe keveredett szerb drukkerekkel.

Forrás: Origo2024. 06. 29. 10:28
München, 2024. június 25.
Szerb szurkolók a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportja harmadik fordulójának Dánia-Szerbia mérkõzése elõtt a müncheni Allianz Arénában 2024. június 25-én.
A szerb szurkolók sok balhéba keveredtek az Európa-bajnokság alatt Fotó: MTI/EPA/Mohamed Meszara
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vanja Milinkovics-Szavics egyetlen percet sem töltött a pályán az Európa-bajnokság alatt, noha a selejtezősorozatban a kapus több meccsen is lehetőséget kapott. Magyarország ellen például sikeresen kiprovokálta Kalmár Zsolt piros lapját.

Vanja Milinkovics-Szavics szerb balhé foci Eb 2024
A szerb Vanja Milinkovics-Szavics klubja, a Torino mezében (Forrás: X/Zach Lowy)

A foci Eb a kispadon ücsörgés és a torna legunalmasabb csoportja ellenére sem volt eseménytelen Milinkovics-Szavics számára, a Dánia elleni sorsdöntő csoportmeccs előtt sikerült verekedésbe keverednie a saját szurkolóival.

Arról, hogy pontosan mi történt, vita alakult ki a szerb sajtóban, de a verekedés tényét senki sem kérdőjelezi meg.

Persze a szerb szurkolóknak akadt ezenkívül is bőven balhéjuk az Európa-bajnokság alatt. A német rendőrség örülhet neki, hogy Szerbia, Horvátország és Albánia is a csoportkör után búcsúzott a tornától.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.