Füllkrug, az árulkodó elővette a telefonját, és Orbán volt rajta egy fotón + videó

A németországi labdarúgó Eb-n a Németország–Magyarország (2-0) találkozó után a vegyes zónában Niclas Füllkrug váratlanul elővette a telefonját, és egy fotót mutatott az újságíróknak, amikor arról kérdezték, az első gól előtt Ilkay Gündogan szabálytalanságot követett-e el Willi Orbán ellen.

2024. 06. 20. 9:48
Füllkrug szerint ez a bizonyíték, hogy némi lökdösődés belefér a játékba... Forrás: X/kicker Football
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ne lepődjünk meg azon, hogy akárcsak maga Gündogan, Füllkrug is úgy gondolja, nincs itt semmi látnivaló, kérem, haladjunk tovább, a gól szabályos volt, ennyi lökdösődés benne van a játékban.... Füllkrug az újságírók előtt váratlanul elővette a telefonját, hogy erre „bizonyítékot” mutasson. S egy olyan fotót mutatott a mérkőzésről, amelyen állítása szerint Willi Orbán lökte meg őt a 16-oson belül. S Füllkrug szerint, ha ezt nem fújta le a játékvezető, akkor érthető, hogy Gündogan esetében is továbbot intett.

Niclas Füllkrug

 

Füllkrug szerint Orbán is szabálytalankodott

– Illy nem a legnagyobb termetű vagy a legerősebb játékos, de erős volt és használta a testét. És ez nem volt szabálytalanság – jegyezte meg Niclas Füllkrug.

Mi persze ezt egészen másképp látjuk, és Danny Makkelie holland játékvezető – akin egy meg nem adott 11-est is számon kérhetünk – a támadások kereszttüzébe került, a semleges szurkolók és szakértők nagyobb része is úgy gondolja, hogy hibázott. 

S még egy érdekes kérdés, hogy került az ominózus fotó pár perccel a lefújás után Füllkrug telefonjára?  

  

 


 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.