Jelentős támogató állt be a Fradi-élmény mögé

Az MBH Bank és a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. támogatói együttműködést kötöttek, így a hitelintézet a Fradi-élmény program, és a Skybox szintek névadó szponzorává vált.

2024. 06. 06. 15:18
Fotó: Szabo Nandor, [email protected]
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy eddig remekül működő kapcsolat vált most még remekebbé. Annyi történt, hogy csütörtökön a Ferencváros a hivatalos oldalán bejelentette: az MBH Bank és a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. támogatói együttműködést kötöttek, így a hitelintézet a Fradi-élmény program és a Skybox szintek névadó szponzorává vált. A megállapodásnak köszönhetően az MBH Bank már nemcsak mint a Ferencvárosi Torna Club hivatalos bankja és pénzügyi stratégiai partnere vehet részt a sportolók és a fiatal tehetségek támogatásában, hanem hozzájárulhat a hazai sportközösség erősítéséhez és Magyarország legnagyobb szurkolótáborának programjaihoz.

Forrás: Fradi.hu

A gyakorlatban ez azt jelenti, az MBH Bank támogatóként részt vesz a hazai labdarúgó-közösség erősítésében és építésében. A Groupama Aréna 3. és 4. szintjén található Skybox névadó szponzoraként a hitelintézet hozzájárul a mérkőzésekre kilátogató partnerek és szurkolók teljes értékű szórakozásához és professzionális kiszolgálásához. Az együttműködés keretében emellett az MBH Bank névadó szponzorként támogatja az úgynevezett MBH Fradi-élmény programot is, amely csomag többek közt olyan exkluzív élményeket foglal magába, mint a múzeumlátogatás, bepillantás a Fradi öltözőjébe a meccs előtti órákban, közös vacsora a Fradi korábbi csillagaival.

 Elérik a szurkolókat is

– A Sportfive-val kötött megállapodásunkkal, mint a sport iránt elkötelezett vállalat, már nemcsak a fiatal tehetségeket érhetjük el az FTC-vel korábban kötött partnerség révén, hanem magukat a szurkolókat is, akik nélkül nem lenne ugyanolyan a labdarúgás. Bankunk elkötelezett a közösségek erősítése mellett, és hiszünk abban, hogy a sport lehetőséget teremt a kötődésre és az együttműködésre. 

Célunk, hogy inspiráló és emlékezetes sporteseményeknek lehessünk a részesei, amelyek örömöt és motivációt, felejthetetlen élményt nyújtanak mind a résztvevőknek, mind pedig a nézőknek, névadó szponzorként pedig ezek megvalósítására most lehetőségünk nyílt

 – mondta Barna Zsolt, az MBH Bank elnök-vezérigazgatója a támogatási szerződés ünnepélyes aláírásakor.

Az MBH Bank jogelődje 2022-ben kötött stratégiai megállapodást a Ferencvárosi Torna Clubbal, amelynek köszönhetően a hitelintézet vált a sportklub hivatalos bankjává és pénzügyi stratégiai partnerévé. 

A Ferencváros szakosztályainak támogatása mellett a bank ösztöndíjprogramot is indított, amely a fiatal, ferencvárosi színekben induló sportolóknak nyújt anyagi támogatást, pénzügyi tanácsadást és egyedi kedvezményes termékeket. 

A megállapodást üdvözölte Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, Igaz András, a Sportfive Hungary Kft. vezérigazgatója pedig annak a jelentőségét is ismertette. Az MBH az ösztöndíj programjában olyan fiatal tehetségeket támogat, mint a húszéves Mihályvári-Farkas Viktória úszó, a 22 éves Balázs Krisztián tornász, a 25 éves birkózó Váncza István, Szemes Gergő vívó vagy Herczeg György, a mindössze 19 éves atléta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.