Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Marco Rossi Dublin után három poszton változtatott Izrael ellen

Szombaton 18 órai kezdettel a magyar labdarúgó-válogatott az utolsó felkészülési mérkőzését játssza az Európa-bajnokság előtt, az ellenfél Izrael. Marco Rossi a keddi, dublini mérkőzéshez képest három helyen változtatott a kezdőcsapaton.

2024. 06. 08. 17:14
Szalai Attila visszakerült a kezdőcsapatba Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az izraeliek ellen 18 órakor kezdődő találkozóra három helyen változtatott az írek elleni kezdőcsapatához képest a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A dublini együttesből a sérült Dárdai Márton és Nego Loic mellett került ki, helyettük Szalai Attilának, Bolla Bendegúznak és Callum Stylesnak szavazott bizalmat a magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakvezető. A jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar együttes a debreceni Nagyerdei Stadionban játssza utolsó mérkőzését a németországi kontinensviadal előtt.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Gulácsi – Lang, Orbán, Szalai A. – Bolla, Nagy, Styles, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga B.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.