Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Megmondta a szuperszámítógép, Csoboth Kevin gólja ér-e továbbjutást

Az Opta adatelemző cég folyamatosan nyomon követi a németországi labdarúgó Európa-bajnokságot, és miután vasárnap lezárultak az A csoport küzdelmei, frissítette a magyar válogatottra vonatkozó jóslatát is. És ez kedvező Szoboszlai Dominikék számára.

2024. 06. 24. 15:30
Csoboth Kevin gólja döntött Forrás: UEFA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

együttese azzal, hogy Csoboth Kevin 100. percben szerzett góljával legyőzte a skótokat, az A csoport harmadik helyén végzett három pontjával. A hat csoportból négy harmadik helyezett is továbbjut, vagyis Szoboszlai Dominikéknek két riválist kell megelőzniük a harmadikok tabelláján. Amennyiben ma este a B csoportban az albánok nem győzik le a már biztos csoportelső spanyolokat, a horvátok pedig az olaszokat, a mieink „fél lábbal” már ott vannak a nyolcaddöntőben.

itt liverpooli klubtársa, Andy Robertson elleni küzd az Eb-n (Fotó: Mirkó István)

Az Opta adatelemző cég „szuperszámítógépének” jóslata kedvező a magyar válogatott számára, jelenleg 79,28 százalék valószínűségre teszi, hogy együttesünk bejut a 16 közé. A ma esti programban pályára lépő, a legutóbbi vb-n bronzérmes, de most csak egy ponttal álló horvátok esetében ez a szám csak 33,74 százalék, az albánok mellett pedig 14,41 százalék szerepel.

 

 

A lista tetején azt láthatjuk, hogy a végső győzelemre jelen állás szerint a franciák, a németek és az angolok a legesélyesebbek. 

 

Marco Rossi csapatának az esélye a továbbjutásra gyakorlatilag nyolcvan százalék

Svájc mellett már száz százalék szerepel, mint a nyolcaddöntő résztvevője, de Magyarország mellett a 79,28 százalék is jól mutat.

 

(A skótok mellett már a lengyelek is kiestek, bár nekik még van egy meccsük.)

A teljes lista ITT tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.