Élő közvetítés
Svájc
ÉLŐ
Olaszország

Rögvest reagált az MLSZ a magyar válogatott kiesésére

A Magyar Labdarúgó-szövetség rövid üzenetben reagált arra, hogy a magyar válogatott végül nem jutott be a legjobb tizenhat közé az Európa-bajnokságon.

2024. 06. 26. 23:32
magyar válogatott, búcsú, nyolcaddöntő, MLSZ
Szoboszlai Dominik vezérletével a magyar játékosok megköszönik a buzdítást a szurkolóknak Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedvezőtlenül alakultak számunkra az Európa-bajnokság többi csoportjának eredményei, így a magyar válogatott nem került be a négy legjobb csoportharmadik közé, és nem jutott tovább a nyolcaddöntőbe. Folytatás ősszel a Nemzetek Ligájában.

Ezt posztolta a Magyar Labdarúgó-szövetség az X-csatornáján, miután eldőlt, hogy a magyar válogatott nem jutott be a nyolcaddöntőbe az Európa-bajnokságon.

Mondhatnánk, a régi iskola. 1986 után hány és hány sorozat után, sőt már közben az volt a duma, hogy megkezdjük a felkészülést a következő selejtezőre. Most is ez a helyzet.

Mégis más. A magyar válogatott katartikus győzelemmel zárta az Eb-t, végül két végtelenül szerencsétlen és váratlan eremény (Anglia–Szlovénia 0-0, Georgia–Portugália 2-0) miatt maradt le a nyolcaddöntőről.

Igen, folytatás a Nemzetek Ligájában, de a világbajnoki selejtező a következő igazán nagy cél.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.