Elhagyta az angol válogatottat a csapat egyik sztárja

A csupán 24 éves Phil Foden felesége a család harmadik gyerekét várja, az angol válogatott szélsője ezért hazatért. Anglia legközelebb vasárnap lép pályára, immár a nyolcaddöntőben, az angolok egyelőre csak remélik, hogy Foden ott lehet a csapatban.

2024. 06. 26. 18:42
FODEN, Phil
Phil Foden az Anglia-Szlovénia mérkőzésen Fotó: MTI/EPA/Olivier Matthys
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Phil Foden „nyomós családi ok” utazott haza – így fogalmaz beszámolójában a BBC angol szövetségi forrásokra hivatkozva.  Nem kell nagyon találgatni, mi lehet a nyomós családi ok. Phil Foden párja, Rebecca Cooke még áprilisban jelentette be, hogy ismét gyermeket várnak. A párnak már van két gyermeke, Ronnie öt-, True pedig kétéves, Foden tehát már 19 évesen édesapa lett.

Az angol válogatott legközelebb vasárnap lép pályára, vagy Hollandia vagy az E csoport harmadik helyezettje lesz az ellenfele a nyolcaddöntőben. Foden a csapat egyik erőssége, igaz, sokan azért is bírálják Gareth Southgate szövetségi kapitány, hogy nem a neki megfelelő szerepkörben szerepelteti a villámgyors szélsőt, aki a Szlovénia elleni találkozón a társaihoz hasonlóan formán kívül futballozott.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.