Ronaldo reakcióját látni kell, a csapattársát felrúgta a biztonsági őr

Furcsa közjáték zavarta meg a portugálok ünneplését a Törökország ellen 3-0-ra megnyert meccs után. Cristiano Ronaldo és társai már biztos továbbjutóként vonultak volna az öltözőbe, ám Goncalo Ramos a földre került az egyik biztonsági őr akciója következtében. Ronaldo arcán nem a felháborodás jelent meg.

Forrás: Origo2024. 06. 23. 9:55
Cristiano Ronaldo foci Eb Portugál biztonsági őr
Fotó: MTI/AP/Darko Vojinovic
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Futballszempontból éppen úgy alakult Portugália Európa-bajnoksága, ahogy Cristiano Ronaldo és társai tervezték. A portugálok a csehek ellen szoros meccsen, majd Törökországgal szemben simán nyertek, két forduló után már biztos a helyük a nyolcaddöntőben. Cristiano Ronaldo ugyan gólt még nem lőtt a hatodik foci Eb-jén, de ő is elégedett lehet, s az sem szegte a kedvét, ahogy Goncalo Ramos a földre került.

Cristiano Ronaldo foci eb 2024 biztonsági őr portugál
A fiatal szurkoló már áttört a biztonsági őrök láncán, és Cristiano Ronaldo felé szalad (Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel)

Lapunkban is beszámoltunk a törökök elleni meccs után arról, hogy a portugál válogatott és különösen Cristiano Ronaldo jelenléte sok szurkolót rendbontásra sarkallt.

Cristiano Ronaldo népszerűsége töretlen

Volt, akinek össze is jött a közös kép Ronaldóval, mások nem voltak ennyire szerencsések. S Goncalo Ramos sem örülhetett a pályára törő drukkereknek: az egyik rendbontót üldözve ugyanis egy biztonsági őr véletlenül felrúgta a PSG portugál támadóját.

Cristiano Ronaldo arcát is érdemes figyelni a videó, amelyet az Origó szúrt ki. Úgy tűnik, a hatodik Eb-jén szereplő szupersztár felháborodás helyett a nevetését próbálja visszafojtani.

Ramos az idei Eb-n a portugálok mindkét meccsét a kispadról nézte végig. A 2022-es világbajnokságon viszont ő volt az, aki Cristiano Ronaldo helyére bekerült Portugália kezdőcsapatába, s a bizalmat Svájc ellen mesterhármassal hálálta meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.