Skót szurkolók nagy árat fizettek a figyelmetlenségükért

A labdarúgó Európa-bajnokságra tartó öt skót szurkoló súlyos balesetet szenvedett, mert elfeledkeztek róla, hogy Németországban jobboldali közlekedés van.

2024. 06. 14. 16:30
Súlyos balesetet szenvedtek a skót szurkolók
Súlyos balesetet szenvedtek a skót szurkolók Forrás: tv-niederrhein
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A skót válogatott nem túl gyakori vendég az Európa-bajnokságokon, ám most zsinórban másodszor jutott ki a kontinensviadalra a csapat. A skót szurkolók nagy erőkkel, nagyjából kétszázezren vonultak Németországba, hogy a hazaiak, a svájciak és a magyarok ellen segítsék a válogatottat, ám néhány drukker nem jutott el az úti céljáig.

Öt szurkoló a Weeze repülőtérről indulva egy kölcsönzött autóval alig néhány száz métert tett meg, mielőtt frontálisan ütközött volna egy szemből jövő kocsival. A skótok autójának sofőrje megfeledkezett róla, hogy Németországban a másik, azaz a jobb oldalon kell közlekedni. Két drukker súlyosan megsérült.

  

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.