Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Szoboszlai végre megtörte a csendet, készül a folytatásra

Szoboszlai Dominik két nap után reagált a magyar válogatott kiesésére az Európa-bajnokságon. A magyar válogatott csapatkapitány úgy fogalmaz, nagy dolgok várnak még ránk.

2024. 06. 28. 11:39
SCHÄFER András; DÁRDAI Márton; SZOBOSZLAI Dominik, magyar szurkolók, köszönet
Szoboszlai Dominik is megköszönte a szurkolók támogatását Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cél a továbbjutás volt. Akartuk, küzdöttünk érte és nagyon közel voltunk, de végül sajnos nem sikerült a legjobb 16. Büszke vagyok a csapatra, mert nem adtuk fel, szó szerint az utolsó percig harcoltunk. Mindenkinek köszönjük az óriási támogatást, hogy mindig mellettünk vagytok! Megyünk tovább, mert nagy dolgok várnak még ránk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@szoboszlaidominik) által megosztott bejegyzés

Ezt írta Szoboszlai Dominik péntek délben az Instagram-oldalán. Tehát Nagy Ádámhoz és Kerkez Miloshoz hasonlóan ő is köszönetet mond a szurkolóknak a támogatásért és készül a folytatásra a válogatottal. A mieink az ősszel a Nemzetek Ligájában szerepelnek, ahol ismét megmérkőznek a németekkel.

Miként korábban utaltunk rá, Szoboszlai közel két napig nem hallatott magáról azután, hogy eldőlt, a magyar válogatott kiesett, nem folytathatja a szereplését az Európa-bajnokságon.

Szoboszlai arról egyelőre nem számol be, a közeljövőt mivel tölti. Liverpoolban örömmel nyugtázzák, hogy ott lehet a csapattal az előszezonban az amerikai turnén.

A magyar válogatott búcsújának elemzése a Szpíker korneren:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.