Szoboszlai nem hagyja kihunyni a lelkesedést, számít a szurkolókra

Szoboszlai Dominik a Németország elleni mérkőzés után is posztolt az Instagram-oldalán. A magyar válogatott az utolsó percig küzdeni fog a továbbjutásért – ígéri a mieink csapatkapitánya.

2024. 06. 21. 8:00
SCHÄFER András; DÁRDAI Márton; SZOBOSZLAI Dominik, magyar szurkolók, köszönet
Szoboszlai Dominik is megköszönte a szurkolók támogatását Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Teljesen más csapat futott ma pályára, de az eredmény nem olyan lett, amilyet szerettünk volna. Szerintem a hozzáállásunkkal nem volt baj, eleget futottunk, voltak helyzeteink, védekeztünk, ahogy tudtunk. De nem szabad elfelejteni, hogy a német válogatott ellen játszottunk, amely kiváló futballistákkal van tele. Nálunk jobban védekező csapatot is átjátszottak már. De úgy gondolom, hogy kitettünk magunkért – Szoboszlai Dominik azon melegében így értékelte a Németország elleni 2-0-s vereséget az Európa-bajnokságon.

A magyar válogatott csapatkapitánya úgy gondolta, a saját oldalán illik külön szólni a szurkolókhoz is, akik frenetikus hangulatot teremtettek a stuttgarti stadionban.

Ebbe ti is mindent beletettetek, köszönjük a szurkolást! Egy biztos: az utolsó percig küzdeni fogunk a továbbjutásért!

− köszöni meg a szurkolók támogatását Szoboszlai és fogadkozik, hogy a csapat minden tőle telhetőt elkövet a Skócia elleni mérkőzésen.

A Magyarország−Skócia mérkőzést június 23-án, vasárnap 21.00-tól játsszák ugyancsak Stuttgartban. A magyar válogatottnak mindenképpen nyernie kell a továbbjutás érdekében, lehetőleg minél nagyobb különbséggel. Steve Clarke csapata is csak győzelem esetén juthat be a nyolcaddöntőbe.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.