Megható: Ádám Martin lerótta kegyeletét az elhunyt magyar kapus emléke előtt

Ádám Martin nem az első magyar labdarúgó az Aszterasz Tripolisz csapatában, korábban ott védett Fülöp Márton is. A tragikus sorsú, 32 évesen elhunyt, ugyancsak válogatott kapus emlékét a görög klub egy tablóval ápolja, és Ádám Martin le is rótta a kegyeletét.

2024. 07. 27. 10:06
Ádám Martin Fülöp Márton tablója előtt. Fotó: Aszterisz Tripolisz
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ádám Martin, a 25-szörös magyar válogatott futballista a múlt héten szerződött a dél-koreai Ulszan HD csapatától a görög Aszterasz Tripoliszhoz. A klubnak korábban is volt magyar játékosa, 2012 és 2013 között ugyanis ott védett Fülöp Márton, aki összesen 28 hivatalos mérkőzésen játszott a görög együttesben. A kapus 2015-ben, tragikusan fiatalon, 32 évesen hunyt el, ám az Aszterasznál nem feledkeztek meg róla: emlékét az öltözőfolyosón egy tabló őrzi. Az Aszterasz közösségi felületein tette közzé azt a fotót, amelyen Ádám Martin a tabló előtt áll, és megemlékezik Fülöp Mártonról.

A kép melletti szöveg magyarul: 

Ádám Martin magyar labdarúgó tisztelettel áll honfitársa, Fülöp Márton képe előtt. A Márton emlékére készült fotó csapatunk öltözőjének folyosóját díszíti, Martin pedig érzéseit kifejezve állt elé.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.