Átigazolási szenzáció! Benzema csapattársa lesz De Bruyne

Sajtóhírek szerint az Eb-nyolcaddöntőben búcsúzó belga válogatott csapatkapitánya, Kevin De Bruyne mindenben megállapodott a szaúdi al-Ittihad csapatával, így már a nyáron távozhat az angol bajnok Manchester Citytől. Olyan sztárokkal játszhat együtt a dzsiddai csapatban, mint Karim Benzema, N'Golo Kante vagy épp Fabinho.

2024. 07. 06. 13:12
De BRUYNE, Kevin
A belga Kevin De Bruyne a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében játszott Franciaország - Belgium mérkőzés után a düsseldorfi Merkur Spiel Arénában 2024. július 1-jén. A francia válogatott 1-0-ra győzött. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz újságíró, Rudy Galletti pénteken arról számolt be a közösségi oldalán, hogy az Eb-n a nyolcaddöntőben kiesett belga válogatott csapatkapitánya, Kevin de Bruyne elhagyhatja a Manchester Cityt és a szaúdi al-Ittihadnál folytatja pályafutását. Galletti információi szerint a szaúdi klub képviselői már találkoztak a belga játékossal és annak ügynökével, sőt szóban már meg is állapodtak a közös folytatásról – számolt be minderről az Origó.

De Bruyne szerződése jövő nyáron le a Manchester Citynél, így az angol bajnok most még komoly összegért értékesíthetné a rutinos játékost. De Bruyne, aki 382 meccsen 102 gólt lőtt és 170 gólpasszt osztott ki a Manchester Cityben, nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon, nem rég egy interjúban beszélt arról, hogy a felesége is nyitott lenne az „egzotikus kalandra” – írja a The Sun.

Az előző idényt a szaúdi bajnokság ötödik helyén záró al-Ittihadnak már csak a Manchester Cityvel kell megállapodnia a 33 éves középpályás átigazolási díjáról. A dzsiddai székhelyű Al-Ittihad az elmúlt szezonban az ötödik helyen végzett a szaúdi Pro-Liga-ban.

Amennyiben a két klubnak sikerül megállapodnia, úgy De Bruyne olyan sztárokkal játszhat együtt a dzsiddai csapatban, mint Karim Benzema, N'Golo Kante vagy épp Fabinho.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.