Döbbenetes videók, hogy vonulnak a hollandok az esti meccsre a legendáikkal

Spanyolország ellenfélre vár a döntőben a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon, s ma éjjel Dortmundban az Anglia–Hollandia találkozón kiderül, hogy Luis de la Fuente szövetség kapitány alakulata kivel meccsel majd vasárnap Berlinben az Eb-trófeáért.

2024. 07. 10. 19:23
Érkeznek a holland szurkolók Forrás: X/OnsOranje
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dortmundba a hírek szerint 80 ezer holland szurkoló érkezett, kétszer annyi, mint angol. Az Oranje szurkolói már eddig is nagy „műsort” csaptak a vonulásukkal, és ez most sincs másképp. A drukkerek soraiban többek között feltűnt a 134-szeres válogatott Wesley Sneijder is, aki 2010-ben ezüstérmes lett a nemzeti csapattal a világbajnokságon.

Dortmund narancssárga lett. Forrás: X/OnsOranje

 

Wesley Sneijder: Nem nyűgöznek le az angolok

– Az angol válogatott teljesítménye nem nyűgöz le, de topjátékosai vannak. Úgy kell játszanunk, mint a románok ellen, és akkor nyerhetünk – mondta Sneijder. – Az biztos, hogy a hatalmas szurkolótáborunk nagy erőt ad a csapatnak – jegyezte meg.

Nos, Ronald Koeman alakulata a nyolcaddöntőben 3-0-ra kiütötte a románokat, arra a mérkőzésre tényleg szívesen tekinthetnek vissza a hollandok.

A holland szurkolók Dortmundban, akik a nagyjaikra is emlékeznek – Johan Cruyff és Ruud Gullit is „feltűnik” a sorban:

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.