Tartotta a szavát! Már vörös Cucurella hajkoronája

Vélhetően nem gondolta komolyan Marc Cucurella azt a fogadalmát, hogy amennyiben megnyeri a tornát a spanyol válogatottal, akkor vörösre festi a haját. Nos, akárhogy is, a spanyolok Európa-bajnokok, Cucurella pedig immár vörös hajú .

2024. 07. 19. 11:30
Fotó: Getty Images
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marc Cucurella a spanyol válogatott egyik legjobbja volt az Európa-bajnokságon, ám nemcsak emiatt figyelt fel rá a világ. Ugyanis a remek hátvéd – akinek a németek elleni negyeddöntőben elkövetett kezezése még sokáig beszédtéma lesz – megfogadta még az Eb előtt, hogy befesti vörösre a hajkoronáját, amennyiben Spanyolország megnyeri a kontinensviadalt.

Nos, a spanyol válogatott hét meccsből hetet megnyerve Európa-bajnokok lettek, azaz a rájuk eső részt teljesítették. Az Eb-döntőben gólpasszt adó Cucurellán volt a sor, hogy ő is hozzátegye a magáét. Nos, a hátvéd láthatóan ismeri a mondást, miszerint „az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó”, mert mára már vörösre festette terjedelmes hajzuhatagát. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.