Vajon min vezette le a vereség miatti dühét Bellingham? Egy hűtőládán…

Valamennyi angol játékos rosszul viselte, hogy három éven belül már másodszor buknak el az utolsó akadályban egy Európa-bajnokságon. A legmérgesebb talán Jude Bellingham volt, aki a Spanyolország ellen elvesztett Eb-döntőt követően egyszerűen szétrúgott dühében egy ártatlan hűtőládát.

2024. 07. 15. 17:07
Fotó: Getty Images
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európa-bajnokság legjobb csapata, a hét meccsből hetet megnyerő Spanyolország 2–1-re legyőzte Angliát a vasárnap este megrendezett kontinenstorna döntőjében. Ezzel pedig megakadályozta, hogy az angolok 58 év után végre nagy tornát nyerjenek, ráadásul történetük első Eb-címét még mindig nem tudták bezsebelni, ugyanis 2021 után – amikor az olaszok éppen Londonban bizonyultak jobbnak büntetőkkel – 2024-ben is „csak” a finálé jött össze.

Bellingham lőtte az Eb talán legszebb találatát    Fotó: KENZO TRIBOUILLARD

Mindez elképesztően rosszul esett az angol játékosoknak, különösen Harry Kane nem tért magához, ugyanis újfent nem sikerült trófeát nyernie. Ki így, ki úgy vezette le az elkeseredettségét, ám a leglátványosabban a Real Madrid sztárja, Jude Bellingham mutatta ki a dühét.

A fiatal középpályás, aki talán az egész Eb legszebb gólját lőtte a szlovákok hálójába, a mély csalódottságát egy szerencsétlen hűtőládán vezette le, amelyet, némi túlzással, majdnem kirúgott a stadionból. Hogy miként zárult volna a Bellingham vs hűtőláda csata, nem tudjuk már meg sosem, ugyanis az angol csapat stábtagjai próbálták megnyugtatni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.