Mbappé futballklub-tulajdonos lehet Caenben

A Real Madrid és a francia válogatott támadója, Kylian Mbappé tulajdonrészt akar vásárolni a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Caenben. A csatár családi vállalkozásának élén édesanyja áll, s ő bonyolítaná le a caeni ügyletet.

2024. 07. 14. 14:00
MBAPPÉ, Kylian
A francia Kylian Mbappé a németországi labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjének Spanyolország-Franciaország mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. július 9-én. Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A RMC Sport szerint Mbappé ifjú korában állt kapcsolatban a caeni klubbal, amelynek többségi tulajdonosa a befektetőt kereső amerikai Oaktree Capital Management, az a cég, mely az olasz bajnok Internazionalét is birtokolja. A Caen a hatodik helyen zárta a francia másodosztály legutóbbi szezonját. Mbappé családi vállalkozásának élén édesanyja áll, s ő bonyolítaná le a caeni ügyletet – írta az RMC Sport.

A 25 éves játékos június elején szabadügynökként csatlakozott a Real Madridhoz, miután a Paris Saint-Germainnel ismét francia bajnok lett. A válogatottal megnyerte a 2018-as oroszországi világbajnokságot, a 2022-es katari vb-n ezüstérmet szerzett, a mostani németországi Európa-bajnokságon pedig elődöntőig jutott. A támadó az eddigi 84 válogatott fellépésén 48 gólt szerzett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.