Gonosz viccet űzött Mbappéból a Sevilla hivatalos oldala

Miután a spanyol labdarúgó-válogatott 2-1-es győzelmet aratott Franciaország ellen az Európa-bajnokság első elődöntőjében kedden, a Sevilla FC hivatalos oldala gonosz viccet űzött a franciák legnagyobb sztárjából. Kylian Mbappé nem biztos, hogy őszinte mosollyal fogadja a viccet, hamarosan a Real Madrid csatáraként vághat vissza.

2024. 07. 10. 10:00
MBAPPÉ, Kylian
A francia Kylian Mbappé a németországi labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjének Spanyolország-Franciaország mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. július 9-én. Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amiatt aggódhattak a spanyolok a franciák elleni Eb-elődöntő előtt, hogy az eltiltott Dani Carvajal hiányában hogyan tartják majd féken Kylian Mbappé támadásait. A Real Madrid jobbhátvédjét ugyanis a már 38 éves Jesús Navas helyettesítette, és abban senki sem lehetett biztos, hogy a Sevilla koros legendája tartani tudja a lépést a szélvészgyors franciával.

LAPORTE, Aymeric; MBAPPÉ, Kylian
Mbappé szoros őrizetet kapott a spanyoloktól. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Navas azonban többé-kevésbé megoldotta Mbappé semlegesítését, az első gólt leszámítva, amikor a francia támadó az ő oldaláról adott gólpasszt Kolo Muaninak, nem sok lehetőség adódott előtte a meccsen a veszélyteremtésre. A Sevilla hivatalos X-csatornája pedig úgy tisztelgett a csapatkapitánya, Navas teljesítménye előtt, hogy közben gonosz viccet űzött Mbappéból, íme:

Azt írták a képhez, amelyen Navas éppen szereli Mbappét a meccsen, hogy „Navas egy szurkolóval”. Igaz, ami igaz, Mbappé a franciák kiesése után már csak nézőként követheti a berlini döntőt vasárnap, amelyen a spanyolok Angliával vagy Hollandiával találkoznak.

De ismerve Mbappé érzékenységét, ő elképzelhető, hogy vicc helyett sértésnek veszi a dolgot, és mivel nemrég a Real Madrid játékosa lett, hamarosan a pályán vehet elégtételt a Sevilla humorosnak szánt bejegyzése miatt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.