Tortával dobálta meg a rajongókat a Real Madrid klasszisa + videó

Thibaut Courtois kiélvezi a nyári szünet minden pillanatát. A Real Madrid kapusa a napokban a Tomorrowland fesztiválon múlatta az időt, sőt, még a színpadra is feltévedt.

2024. 07. 23. 17:33
Thibaut Courtois az idei Bl-döntő után, amit a Real Madrid 2-0-ra nyert meg a Borussia Dortmunddal szemben
Thibaut Courtois az idei Bl-döntő után, amit a Real Madrid 2-0-ra nyert meg a Borussia Dortmunddal szemben Fotó: AFP/Anadolu/Ibrahim Ezzat
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Thibaut Courtois nem volt ott a belgák Eb-keretében, így a Bajnokok Ligája június 1-jei döntője óta a feltöltődésre koncentrálhatott, illetve a távolból figyelhette, hogy társai mire mennek a kontinenstornán. Nem sokra, amit Kevin de Bruyne is nehezen viselt.

De térjünk vissza Courtois-ra, aki ezen a héten kezdte meg a felkészülést az új idényre a Real Madriddal. Előtte, július elején Ibizán járt, az elmúlt napokban pedig a belga Tomorrowland fesztiválon vendégeskedett, és mindkét helyen megfordult DJ Steve Aoki egy-egy fellépésén. A lemezlovas arról ismert, hogy tortákat dob a közönségére. Ibizán és Boom városában is repültek a finomságok, és ha már a fellépéseken Courtois is tiszteletét tette, Steve Aoki felhívta őt a színpadra, és átengedett néhány dobást a futballistának.

Courtois és a DJ jól kijöttek egymással, még „mezt” is cseréltek:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.