Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Szoboszlai Dominik nélkül állt edzésbe a Liverpool

Nagy nap a mai a Liverpool háza táján, a klub ugyanis két edzéssel megkezdi a felkészülést a következő idényre, immáron a Jürgen Klopp helyébe lépő új vezetőedző, Arne Slot irányításával. A keret egyelőre foghíjas, a labdarúgó Európa-bajnokságról való kiesés után a pihenőjét töltő Szoboszlai Dominik sincs jelen a Slot-éra első edzésein.

2024. 07. 05. 12:02
A Liverpool új vezetőedzője, Arne Slot megkezdte a felkészülést a csapattal a következő idényre, egyelőre a nyaralását töltő Szoboszlai Dominik nélkül. Forrás: liverpoolfc.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkezdte a felkészülést a szezonra a Liverpool, Arne Slot ma két edzést tart a felnőttkeret már hadra fogható játékosainak a klub edzőközpontjában. Nincsenek sokan, mindössze nyolc futballista jelentkezett edzésre az első csapat tagjai közül, akik négyes csoportokban kezdték meg a munkát az új edzői stábbal.

Délelőtt Stefan Bajcetic, Conor Bradley, Jarell Quansah és Sepp van den Berg, délután pedig Owen Beck, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher és Kosztas Cimikasz edzettek, edzenek Slot vezetésével.

Az Eb-ről a magyar válogatottal a csoportkör végén kieső jelenleg Olaszországban tölti a szabadságát, számos más Liverpool-játékos pedig még eleve az Eb-n szerepel, a holland Cody Gakpo például a torna gólkirályi címéért is harcban van.

A tervek szerint a még szintén a pihenőjét töltő Mohamed Szalah, Endo Wataru, Harvey Elliott, Fábio Carvalho négyesfogat várhatóan a hétvégén áll majd edzésbe, és több tartalékjátékos is megmutathatja magát Slotnak.

 

Mikor tér vissza Szoboszlai?

Elméletileg július közepéig Szoboszlai is csatlakozik a kerethez. A Liverpool július végéhez közeledve aztán az Egyesült Államok felé veszi az irányt edzőtáborba, ahol július 27-én Pittsburghben a Betis lesz az első ellenfele, majd augusztus elsején Philadelphiában az Arsenallal, két nappal később Columbiában a Manchester Uniteddel csap össze. Ezután a Slot-csapat hazatér az Anfieldre, ahol augusztus 11-én a Sevilla elleni meccs lesz terítéken.

Augusztus 17-én pedig már élesben bizonyíthatnak Szoboszlaiék: a Liverpoolnak az újonc Ipswich elleni idegenbeli bajnokival kezdődik meg a Premier League új idénye.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.