Szoboszlai Dominik megható szavakkal köszöntötte fel Erling Haalandot

Az közismert, hogy a Salzburgban együtt töltött évek óta Szoboszlai Dominik és Erling Haaland szoros barátságot ápol egymással. A Manchester City norvég csatára vasárnap töltötte be a 24. születésnapját, amiről a magyar válogatott csapatkapitánya nem feledkezett meg, és megható üzenetet küldött a barátjának.

2024. 07. 21. 19:17
Szoboszlai Dominik és Erling Haaland barátsága töretlen. Fotó: thisisanfield.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erling Haaland és Szoboszlai Dominik azóta jóbarátok, hogy együtt futballoztak a Salzburgban. A norvég azután Dortmundba, majd a Manchester Citybe szerződött, a magyar játékos pedig Lipcsében szerzett magának olyan tekintélyt, hogy egy éve 70 millió euróért cserében megszerezte őt a Liverpool. A két labdarúgó tehát már vetélytársa egymásnak a Premier League-ben, ami természetesen nem érinti a barátságot.

Forrás: Twitter.com/RBLeipzig

A futballvilág július 24-én megünnepelte Erling Haalandot, aki ezen a napon lett 24 esztendős. Kapott jókívánságokat a klubjától és a norvég szövetségtől is, rengetegen köszöntötték fel a közösségi médiában, és Szoboszlai Dominik sem feledkezett meg róla. A saját oldalán egy képet tett fel, amelynek a szövege magyarul így hangzik: 

Arra használd a mosolyodat, hogy megváltoztasd a világot. Ne hagyd, hogy a világ változtassa meg a mosolyodat. Boldog születésnapot, testvérem!

Instagram

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.