Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Trolltámadás az Ádám Martin-ügyben, a DVSC döbbenten olvasta a híreket

Az elmúlt napokban több hazai sajtótermék is saját forrásaira hivatkozva írt arról, hogy Ádám Martin a DVSC élvonalbeli labdarúgó-csapatához igazol, sőt menedzserével együtt már látni is vélték őt Debrecenben, ahol tárgyal a jövőjéről. Mindebből semmi sem igaz, jelezte lapunknak Makray Balázs, a DVSC cégvezetője, aki szerint a klubnál döbbenten olvasták a terjedő híreket. Közben rábukkantunk a szurkolók viccelődéséről szóló kommentekre is, amelyek alapján ügyes trolltámadás történt az Ádám Martin-ügyben.

2024. 07. 05. 10:00
ROBERTSON, Andrew; ÁDÁM Martin
Ádám Martin (j) és a skót Andrew Robertson a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia-Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. Ádám Debrecenbe igazolása az Eb után trolltámadás szüleménye lehetett. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi is beszámoltunk róla , hogy sajtóhírek szerint elhagyja Dél-Koreát és az Ulszan Hyundai csapatát, hogy 2022 után hazatérjen az NB I-be, a célállomás pedig Debrecen lehet. A Nemzeti Sport saját információja alapján számolt be arról, hogy a városban látták a válogatott csatárt és menedzserét, akik a DVSC-vel tárgyalhatnak. Az ügyet az Index görgette tovább, amely ugyancsak saját forrására hivatkozva azt írta, hogy Ádám a Debrecen legjobban kereső játékosa lehet a válogatottsági rekorder klublegenda, elé kerülve a sorban. Mindebből semmi sem igaz, árulta el lapunknak Makray Balázs, a DVSC cégvezetője.

ÁDÁM Martin; GAZDAG Dániel
Ádám Martin Debrecenbe igazolásának a hírét cáfolta a klub cégvezetője. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Mint elmondta, döbbenten olvasták az Ádám Martin Debrecenbe igazolásáról szóló híreket, ugyanis nem tárgyaltak a 25-szörös válogatott csatárral, sőt még csak tervben sem volt a szerződtetése. Mint mondta, furcsállja, hogyan kaphattak szárnyra ezek a hírek anélkül, hogy a klubot bárki is megkérdezte volna erről. Makray leszögezte, hogy a DVSC középcsatárként továbbra is a saját nevelésű játékosára, a 23 éves Bárány Donátra épít, aki az előző idényt nyolc góllal zárta az NB I-ben, emiatt sem jöhetett szóba Ádám leigazolása.

Trolltámadás az Ádám Martin-ügyben

Közben rábukkantunk arra a szurkolói bejegyzésre is, amely arról szól, hogy trolltámadás történt az Ádám Martin-ügyben, amelynek felült a sajtó. A debreceni futballcsapat szurkolói oldala, a Lokomotivblog.hu közölte a kifotózott képernyőképet, amelyen egy beszélgetés olvasható, miszerint csak vicceltek azzal, hogy a 29 éves csatárt Debrecenben látták, majd erről, ezt tényként közlő cikkek születtek. Íme:

Ádám Martin Debrecenben? Fotó: Lokomotivblog.hu

Ádám Martin menedzsere, Papp Gábor egyébként kedden cáfolta azokat a híreket a Nemzeti Sportnak, hogy a játékos szerződést bontott a koreai klubjával, és azt mondta, még az sem biztos, hogy ez be fog következni, egyeztetések zajlanak. Egyelőre tehát nem tudni, mi lesz a válogatott csatár sorsa.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.