Dráma Kerkez Milosék meccsén, ponyva mögé rejtették a futballistát

Mindössze a hetedik percben járt a Nottingham Forest–Bournemouth meccs a Premier League első fordulójában, amikor drámai jelenetek zajlottak a pályán. Az egyik hazai játékos ütközött a levegőben, majd szerencsétlenül a földre érve horrorsérülést szenvedett. A brazil Danilót ponyva mögé rejtve ápolták, ami Christian Eriksen és Varga Barnabás esete után mindig vészjósló, a magyar válogatott Kerkez Milos pedig rövid időn belül másodszor élt át hasonlót a pályán.

2024. 08. 17. 17:40
A brazil Danilót ponyva mögé rejtve ápolták, ami Christian Eriksen és Varga Barnabás esete után mindig vészjósló, a magyar válogatott Kerkez Milos pedig rövid időn belül másodszor élt át hasonlót a pályán. Forrás: X / Football on TNT Sports
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kerkez Milos a Bornemouth kezdőjében kapott helyet a Premier League nyitányán, így testközelből láthatta a hetedik perc drámai eseményeit. A Bournemouth játékosa, Antoine Semenyo és a Nottingham brazilja, Danilo ugrott fel egy fejpárbajra, utóbbi azonban szerencsétlenül ért földet, és horrorsérülést szenvedett, a Daily Mail szerint a bal térde súlyosan sérült.

Videón a szerencsétlen eset:

Michael Oliver játékvezető azonnal érzékelte, hogy nagy a baj, megszakította a játékot, és érkezett az ápolás. A közelben álló futballisták arckifejezése szörnyülködő volt, és hamarosan ponyva mögé rejtették Danilót. Ilyet a legtöbben a 2021-ben megrendezett Európa-bajnokságon láthattak először, amikor a dán Christian Eriksent újra kellett éleszteni a pályán, legutóbb pedig az egész ország halálra rémült, amikor a magyar válogatott skótok elleni idei utolsó Eb-meccsén Varga Barnabás került hasonló ponyva mögé.

Kerkez akkor és most is a pályán volt, rövid időn belül másodszor élt át hasonló drámát. Az ápolás után Danilo hordágyon távozott a pályáról, és a magasba tartott hüvelykujjával jelezte, hogy a körülményekhez képest jól van. Más kérdés, hogy mikor léphet pályára legközelebb.

A Nottingham a 23. percben megszerezte a vezetést, Kerkez a 48.-ban sárga lapot kapott. Végül a horrorsérülésben szerepet játszó Semenyo góljával a 87. percben kiegyenlítette a Bournemouth, amely így 1-1-es döntetlennel kezdte az idényt. A magyar válogatott balhátvéd végigjátszotta a meccset.

Premier League, 1. forduló:
Arsenal–Wolverhampton Wanderers 2-0 (1-0)
Everton–Brighton 0-3 (0-1)
Newcastle United–Southampton 1-0 (1-0)
Nottingham Forest–Bournemouth 1-1 (1-0)
Ipswich Town–Liverpool 0-2 (0-0)
Később:
West Ham United–Aston Villa 1-2
Vasárnap játsszák:
Brentford–Crystal Palace 15.00
Chelsea–Manchester City 17.30
Hétfőn játsszák:
Leicester City–Tottenham Hotspur 21.00
Pénteken játszották:
Manchester United–Fulham 1-0 (0-0)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.