Pascal Jansen szerint a BL kegyetlen, de a párharc megfordítható

A Ferencváros 2-0-ás vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének az első mérkőzésén a dán Midtjyllan otthonában. Pascal Jansen vezetőedző az értékelésében azt emelte ki, hogy nem volt elégedett a második félidővel, a helyzetkihasználással, de szerinte a visszavágón a csapata meg tudja fordítani a párharcot.

2024. 08. 06. 23:49
Pascal Jansen, a Ferencváros vezetőedzője úgy véli, a csapata tud eleget javulni a Midtjylland elleni jövő heti visszavágóig. Fotó: fradi.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros jó kezdés után végül simán kapott ki 2-0-ra a dán Midtjylland otthonában a Bajnokok Ligája selejtezőinek a 3. körében az odavágón. Eleinte úgy tűnt, több van a magyar bajnok számára ebben a meccsben, ám végül kizárólag Dibusz Dénes bravúrjainak volt köszönhető, hogy a Fradi csak ekkora hátránnyal várja a jövő heti visszavágót. Pascal Jansen vezetőedzőnek ez volt az első veresége a csapat kispadján, és így értékelte a találkozót a klub honlapján:

Fotó: fradi.hu

– Nagy különbség volt az első és a második félidő között. Az elsőben jobban játszottunk. A bekapott gól után visszajöttünk, és volt esélyünk rá, hogy egyenlítsünk. A BL brutálisan kegyetlen tud lenni, egy hiba is hatalmas gondot tud eredményezni. Ez a mérkőzés megmutatta, muszáj kihasználni a lehetőségeidet egy ilyen szintű mérkőzésen. Legalább egy gólt kellett volna szereznünk. A helyzetkihasználást illetően javulnunk kell. Emellett harapósabbnak is kell lennünk. Ha mindezt sikerül megvalósítanunk, meg tudjuk fordítani a párharcot – mondta Pascal Jansen, aki megemlítette, hogy a klub még mindig keresi a Szpartak Moszkvához távozott Marquinhos utódját.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.