Gera Zoltán után új magyar hőse lehet a West Bromwich Albionnak

Angol lapértesülések szerint a magyar labdarúgó-válogatott fontos tagja, Callum Styles a West Bromwich Albion játékosa lehet hamarosan. Az angol másodosztályban szereplő klubnak legutóbb tíz éve volt magyar játékosa Gera Zoltán személyében, akit ott azóta is nagy tisztelet övez.

2024. 08. 20. 19:19
STYLES, Callum
Angol lapértesülések szerint a magyar labdarúgó-válogatott fontos tagja, Callum Styles a West Bromwich Albion játékosa lehet hamarosan. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Callum Styles jelenleg az angol harmadosztályban szereplő Barnsley középpályása, így volt ez az előző idényben is, amelynek azonban a második felét a másodosztályú Sunderlandben töltötte kölcsönben, így készült fel a nyári Európa-bajnokságra, amelyen a magyar válogatottal szerepelt. Styles azonban ott ragadt a Barnsley-ban, ahonnan már nagyon távozni szeretne, hiszen a harmadosztálynál válogatott játékosként többre tartja magát.

STYLES, Callum
Callum Styles szintet léphet. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ebben a szezonban Styles még nem is lépett pályára a Barnsley-ban, aminek edzője szerint a küszöbön álló klubváltás az oka. – Az utóbbi időben több klub is érdeklődött iránta, ezért nem érezte magát mentálisan felkészültnek – mondta róla Darrell Clarke.

A Footballleagueworld.co.uk cikke szerint Styles helyzetére a West Bromwich Albion jelentheti a megoldást, a másodosztályú klub ugyanis megszerezheti őt. A WBA állítólag már tett egy ajánlatot a magyar játékosért, amit a Barnsley elutasított, de az ügy ezzel nem zárult le. A West Brom legújabb ajánlatában állítólag a 21 éves csatár, Modou Faal is szerepel, tehát pénzt és játékos is adnának Stylesért.

Legutóbb Gera Zoltán volt a West Bromwich Albion magyar játékosa, aki tíz éve, 2014-ben igazolt onnan haza a Fradiba. Gera 191 meccsen 29 gólt lőtt a klub színeiben, azóta is hősként tisztelik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.