Jézust dicsőítve dalra fakadt az olimpiai bajnok a sajtótájékoztatón + videó

Női súlylökésben a német színekben versenyző, az apja révén nigériai származású Yemisi Ogunleye szerezte meg az aranyérmet a párizsi olimpián, aki a győzelmét követő sajtótájékoztatón mindenkit megdöbbentett. Mint kiderült, az olimpiai bajnok gospelénekes is, és kieresztette az angyali hangját, amellyel Jézust dicsőítette.

2024. 08. 10. 21:29
A gyõztes német Yemisi Ogunleye ünnepel a 2024-es párizsi nyári olimpia női súlylökésének döntője után a saint-denis-i Stade de France-ban 2024. augusztus 9-én. Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves Yemisi Ogunleye német anya és nigériai apa gyermeke, már Németországban született, és német zászlóval ünnepelte az olimpiai aranyérmét, miután kereken húszméteres dobással megnyerte a női súlylökés döntőjét a párizsi olimpián. Ez volt az első igazán nagy győzelme, korábban az idei római Európa-bajnokságon szerzett bronzérme, valamint ugyancsak idén a fedett pályás vb-n elért második helye volt pályafutása csúcsa.

A német súlylökő gospelénekes olimpia bajnok lett (Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen)

A friss olimpiai bajnok súlylökő gospelénekes is egyben, és a sajtótájékoztatóján dalra fakadt. A hitéről tanúbizonyságot téve Jézust dicsőítette az angyali hangjával, amivel a párizsi olimpia egyik különleges pillanatát hozta össze.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.