A hétvégén jelenti be az újabb igazolását a Fradi

Szóban már megegyezett a svájci Lausanne és a Fradi, így nincs akadálya annak, hogy az augusztus 30-án éjfélig nyitva tartó átigazolási piacon még időben szerződtethesse a zöld-fehér klub a magyar válogatott kerettagját, a 24 éves Szalai Gábort. A belső védő pénteken írhatja alá az új szerződését, majd a hétvégén hivatalosan is bemutatja őt a Fradi.

2024. 08. 29. 15:53
Szalai Gábort a hétvégén mutatja be új klubja, a ferencváros Fotó: nemzeti Sport/
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az átigazolási piac augusztus 30-án, éjfélkor zárul, és az FTC az utolsó pillanatokat is arra használja, hogy megerősítse az eddig sem gyenge keretét. Legújabb kiszemeltjük a Svájcban légióskodó Szalai Gábor, és a közösségi oldalakon megjelent bejegyzések alapján a válogatottnál többször is keretbe hívott 24 éves belső védő már a Fradi játékosának vallhatja magát. Mindennek a szurkolók biztosan örülnek, hiszen számtalan esetben jelezték, azt szeretnék, ha fiatal, magyar tehetségeket igazolna a klub.

Szalai jelenleg még a svájci Lausanne játékosa, ahova 2024 januárjában igazolt a Kecskemét csapatától. A svájci csapatban összesen 17 találkozón lépett pályára, igaz, a Ferencváros érdeklődését követően már csak 35 percet játszott a mostani idény négy fordulójában. A 191 centi magas, ballábas Szalainak – aki eddig 44 találkozón lépett pályára az NB I-ben a kecskemétieknél – a Transfermarkt.com szerint jelenleg egymillió euró az értéke, és 2028. június 30-ig van szerződése a Lausanne-nal. 

A Fradi és a Lausanne szóban már mindenben megegyezett egymással Szalai átigazolásáról, így a játékos pénteken aláírhatja a szerződését a zöld-fehérekkel, akik ezen a hétvégén hivatalosan is bemutatják majd új szerzeményüket. Nem lennénk meglepve, ha a Fradi új igazolását a 2022/23-as idényben szemelte volna ki magának, amikor Szalai még a Kecskemét játékosaként az OTP-liga 31. fordulójában gólt szerzett a zöld-fehérek ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.