Íme Marco Rossi kerete a szeptemberi válogatott mérkőzésekre!

Megnevezte a Nemzetek Ligája szeptemberi mérkőzéseire meghívott futballistákat Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember a korábbi ígéretének megfelelően több régi csapattagot kihagyott.

2024. 08. 27. 13:14
Marco Rossi magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány Nemzetek Ligája
Marco Rossi keretet hirdetett a szeptemberi NL-meccsekre. Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európa-bajnokság óta először tartott hivatalos sajtótájékoztatót Marco Rossi. A nemzeti tizenegy olasz szövetségi kapitánya az M4 Sportnak adott múlt heti interjújában már utalt rá, hogy a szeptemberi mérkőzések előtt változtat az eddigi kereten, augusztus 27-én, kedden pedig Telkiben ismertette is a névsort.

A Nemzetek Ligája (NL) A divíziójában szereplő magyar válogatott szeptember 7-én, Düsseldorfban, Németország vendégeként kezdi meg a sorozatot, majd három nappal később, szeptember 10-én, a bosnyákok ellen a Puskás Arénában is bemutatkozik az NL-ben. A csoportban a német és a bosnyák válogatott mellett Hollandia szerepel még.
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.