Milák Kristóf ezért nem tért még haza + fotó

Az olimpikonok jó része hazafelé vette az irányt, miután befejezte a szereplését Párizsban. A francia fővárosban egy aranyat és ezüstöt szerző Milák Kristóf nem így tett. Péntek este a lelátókon bukkant fel az olimpián, Márton Viviána sikeréért szorított.

2024. 08. 10. 8:58
Milák Kristóf még Párizsban van
Milák Kristóf még Párizsban van Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A párizsi olimpia medencés úszóversenyei már majdnem egy hete, múlt vasárnap véget értek. Milák Kristóf múlt szombaton ugrott utoljára medencébe, amikor korábbi ezüstje mellé 100 pillangón egy aranyat is szerzett.

A sportolóink többsége a versenyszámaik befejeztével elindult hazafelé. Nem így Milák, másokkal ellentétben a remek úszó még mindig Párizsban van. Péntek este még az olimpiára is kilátogatott, ezúttal szurkolóként. Márton Viviána sikerrel megvívott döntőjén tette tiszteletét.

Úgy tudjuk, Milák Kristóf úgy jön haza, ahogy megérkezett Párizsba: Schmidt Ádám sportért felelős államtitkárral közösen.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.