Szoboszlai kikotyogta a titkot – Ezért kezdett álmosan a Liverpool

Noha a Liverpool simán legyőzte a Premier League első fordulójában az újonc Ipswichet, a vörösök mégis csak a második félidőben tudták dűlőre vinni a dolgot. Szoboszlai szerint ennek egészen banális oka van.

2024. 08. 19. 21:04
Szoboszlai Dominik harcosan játszott az Ipswich Town ellen Bajnokok Ligája
Szoboszlai Dominik harcosan játszott az Ipswich Town ellen Fotó: EPA/Tolga Akmen
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jól kezdte az idei bajnokságot a Liverpool. A Premier League 024/25-ös szezonjának első fordulójában a Vörösök idegenben 2–0-ra legyőzték az újonc Ipswich Town gárdáját . A gépezet azonban nehezen indult be Arne Slot, az új menedzser debütálásán, ám a második félidőben hamar lerendezte a Liverpool a mérkőzést. A remekül játszó Szoboszlai Dominik akitől végül elvették a gólpasszát utólag – az Optus Sportnak adott nyilatkozatában elárulta, miért is kezdett ilyen álmosan a csapata.

Szoboszlai Dominik két meccsen kapott szerepet a Liverpoolban az Egyesült Államokban
Szoboszlai az első bajnokin remekül játszott    Fotó: AFP/KAMIL KRZACZYNSKI

– Úgy gondolom, a lehető legjobb fittségi szinten vagyunk. Csak ki kell ezt használnunk. Ez nem kifogás, de a 12.30-as meccskezdés még tulajdonképpen reggelnek számít. De az ellenfélnek is korai, szóval ez nem kifogás. A jövő héttől kezdve már az első perctől kezdve készen kell állnunk, mert néha ez így működik, de néha kapunk egy gólt, és akkor már túl késő felébredni – jelentette ki Szoboszlai Dominik.

A Nemzeti Sport utána nézett annak, vajon mikor fenyegeti a Liverpoolt annak a veszélye, hogy ebédidőben lépjen pályára. Nos, Szoboszlaiék vasárnap magyar idő szerint 17.30-kor fogadják a Brentfordot, majd a harmadik fordulóban, szeptember elsején a Manchester United vendégei lesznek 17 órai kezdettel. Azaz a következő két PL-találkozón a korai kelés biztos nem lesz probléma.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.