A kézilabdások is kiveszik a részüket az árvíz ellen védekezésből

A kézilabdások is segítenek az árvíz elleni védekezésben. A Magyar Kézilabda-szövetség munkatársai kedden Kismaroson dolgoztak a gáton, és a következő napokban is kiveszik a részüket a munkából.

2024. 09. 17. 20:24
Az MKSZ munakatársai Kismaroson segédkeztek
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Kézilabda-szövetség számos munkatársa is részt vesz a magyarországi árhullám elleni védekezésben. A szövetség alkalmazottai kedden Kismaroson segítettek homokzsákokból megerősíteni a gátat, és készen állnak arra, hogy az előttünk álló napokban is ott segítsenek, ahol arra a legnagyobb szükség mutatkozik.

Miként korábban beszámoltunk róla, a vízilabdások, valamint a négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás a Margitszigeten dolgoznak, hogy megvédjék a magyar sport egyik szentélyét, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodát.

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár arról tájékoztatta az operatív törzset, a sportolók szerte az országban készen állnak arra, hogy csatlakozzanak a védekezéshez.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.