Brüsszeli bombahír a Fradi meccse előtt: apa lett, nem játszik az Anderlecht legjobbja!

A Ferencváros ma este 21 órakor játssza az első mérkőzését a labdarúgó Európa-liga alapszakaszában, az ellenfél Brüsszelben az Anderlecht. A belga klub kora délután az X-oldalán közölte a játékoskeretét a meccsre, és ebből kimaradt a lila-fehérek legértékesebb játékosa, Anders Dreyer! Az elmúlt órákban ugyanis gyermeke született.

2024. 09. 25. 13:32
Anders Dreyer nem ép pályára ma este a Fradi ellen
Anders Dreyer nem ép pályára ma este a Fradi ellen Forrás: Instagram/rscanderlecht
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Anders Dreyer apa lett, és ezért nincs benne a keretben” – tudatta szikáran az Anderlecht. Az, hogy a 26 éves szélső nem okoz majd zavart a Ferencváros védelmében, nagy könnyebbség a magyar bajnoknak. A 26 éves dán válogatott játékos ugyanis az Anderlecht legértékesebb játékosa, a piaci értéke 15 millió euró.

Anders Dreyer
Anders Dreyer Fotó: Instagram/andersdreyer

Dreyer nélkül itt az Anderlecht-keret az FTC elleni meccsre!

 

Telt ház lesz, hivatalosan 451 FTC-szurkoló kapott belépőt

Konzulok segítik a magyar szurkolókat a Ferencváros belgiumi mérkőzésén – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán. Négy konzul lesz szolgálatban, hárman a stadionban, a Lotto Parkban, egy konzul pedig az osztrák–német határon Passaunál fogja várni a szurkolói buszt, amely Budapest és Brüsszel között közlekedik. Ugyanez a konzul visszafelé majd a belga–német határon fogja segíteni az átkelést – részletezte a tárcavezető. 

 

A Lotto Park stadionban az eddigi információk szerint összesen 451 vendégjegy talált gazdára, s telt ház lesz, a klub már a meccsnap előtt bejelentette, hogy nincs több értékesíthető belépője a 21 900 fő befogadására alkalmas stadionban.

 

A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az El-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az El-ről ITT.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.