Cristiano Ronaldo gólt lőtt és átverte a csapattársait + videó

Cristiano Ronaldo tizenegyesből lőtte karrierje 903. gólját a szaúd-arábiai bajnokság ötödik fordulójában, amelyben az al-Nasszr 2-0-ra legyőzte az al-Vahdát hazai pályán. Az ötszörös aranylabdás a gólja után rászedte a csapattársait.

2024. 09. 27. 20:42
Cristiano Ronaldo gólörömét a csapattársainak nem sikerült tökéletesen leutánozniuk. Forrás: X / al-Nasszr
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jól kezdte a meccset a betegségből felépült Cristiano Ronaldo, aki már az ötödik percben kiosztott egy álomszerű passzt, ám csapattársa nem tudott élni a helyzettel. Íme:

Az al-Nasszr sorra alakította ki a helyzeteket az első félidőben, 15-ször lőtt kapura, és a vezetés is megszerezte a 44. percben, amikor Sadio Mané indítását Angelo váltotta gólra.

Ronaldo az 56. percben tizenegyesből állította be a 2-0-s végeredményt, ami után megtévesztette csapattársait a gólörömével. Úgy kezdte el, mintha a védejegyévé vált „Siuu”-t csinálná, ám a végén áttért az „alvós” gólörömére. Eközben csapattárai ezt nem láthatták, és őt utánozva a „Siuu”-t csinálták mögötte, így nem sikerült leutánozniuk a mestert... 

Ronaldóék az idényben először győztek hazai pályán. A 39 éves portugálnak ez volt a negyedik gólja, mellette még egy asszisztot is jegyez. Az al-Nasszr jelenleg a második helyen áll a tabellán a 4/4-es eredménnyel álló al-Hilal mögött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.