Ronaldo újabb történelmi rekordot döntött meg

A szaúdi bajnokságban szereplő al-Nasszr 39 éves klasszisának – aki a válogatottban is újra elkezdte termelni a gólokat – a péntek reggeli adatok szerint már 1 000 167 200 követője van az általa használt X, Instagram, Facebook, YouTube, Kuaishou és Weibo közösségi oldalakon. Cristiano Ronaldo kijelentette, számos rekordot szeretne még megdönteni aktív pályafutása során.

2024. 09. 13. 15:19
Cristiano Ronaldo, Portugália, Horvátország
Ronaldo egyből góllal kezdte a Nemzetek Ligáját Forrás: Reuters
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez már tényleg döbbenetes adat, vélhetően soha, senki sem tudja majd megdönteni a 39 éves portugál világklasszis legújabb rekordját. Ugyanis az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo péntekre elérte az egymilliárd követőt – az egész pontos számadat az 1 000 167 200 – valamennyi általa használt közösségi médiás felület, az X, Instagram, Facebook, YouTube, Kuaishou és Weibo adatait figyelembe véve. A rekordról maga a portugál klasszis számolt be a közösségi oldalán.

– Történelmet írtunk! 1 MILLIÁRD KÖVETŐ! Ez több, mint egy szám, mindez a közös szenvedélyünkről, kitartásunkról és a játék iránti szeretetünkről szól. Madeira utcáiról indulva a világ legnagyobb színpadáig mindig a családomért és értetek játszottam, mostanra pedig egymilliárdan jöttünk össze. Velem voltál minden lépésemnél, minden egyes sikeremnél és a mélypontoknál is. Ez az utazás a mi utunk, együtt megmutattuk, hogy nincsenek határok, amit közösen ne érhetnénk el. Köszönöm, hogy hittél bennem, köszönöm a támogatásodat és azt, hogy életem része vagy. A java még csak most jön; együtt haladunk, nyerünk és történelmet írunk – posztolta Cristiano Ronaldo.

Noha mások az ő korában már rég befejezték volna az aktív pályafutásukat, Ronaldo még mindig talál motivációt a folytatásra. Újabban a válogatottban is megtalálta ismét a góllövőcipőjét – a nyári Európa-bajnokságon nagy meglepetésre egyszer sem talált be az ellenfelek kapujába –, és a hivatalos meccseit tekintve nemrég szerezte meg profi karrierje 900. gólját, ám kijelentette, megcélozza az ezer gól elérését. Ugyanakkor eddig 212 mérkőzésen lépett pályára a portugál válogatott színeiben, de nem titkolja, ha úgy alakul, szeretné elérni a 250. alkalmat is.

Bármilyen hihetetlen, de Ronaldo követőinek száma még így is folyamatosan növekszik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.