A német bajnok kapus elképesztő hibája indította el a lejtőn a finneket + videó

A magyar válogatott németországi mérkőzésén túl is több mérkőzést játszottak szombat este a Nemzetek Ligája első fordulójában. A B liga 2. csoportjában Görögország Fortuna támogatását is élvezve, valamint Lukas Hradecky hibáját kihasználva nyert 3-0-ra.

2024. 09. 08. 11:52
Fotis Ioannidis öröme, Lukas Hradecky bánata. Forrás: facebook.com/ethnikiomada
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rémálomszerű első félidőt produkáltak a finnek a görögök elleni találkozón. Fotis Ioannidis a 23. percben juttatta előnyhöz Görögországot, ám ez a gól nem csak Ioannidis érdeme – a Bayer Leverkusen német bajnok finn kapusa, Lukas Hradecky egy rosszul átvett labdával nehéz helyzetbe hozta csapatát, szinte tálcán kínálta a vezetést a hazaiaknak. Nézze meg ön is a találatot ITT! Ha mindez még nem lett volna elég, alig negyed órával később jött a második „csapás”, akkor Benjamin Källmanról pattant Hradeczky kapujába a labda. Ezt a gólt IDE kattintva láthatják! A 3-0-s végeredményt végül az alább látható fejessel állították be a görögök.

A Nemzetek Ligája teljes szombati eredménysora

A liga 3. csoport

Németország–Magyarország 5-0

Hollandia–Bosznia-Hercegovina 5-2

B liga 1. csoport
Georgia–Csehország 4-1
Ukrajna–Albánia 1-2

B liga 2. csoport
Írország–Anglia 0-2
Görögország–Finnország 3-0

C liga 4. csoport
Feröer-szigetek–Észak-Macedónia 1-1
Örményország–Lettország 4-1

D liga 2. csoport
Moldova–Málta 2-0

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.