Kigúnyolták Mourinhót, aki megszökött a stadionból a Galata sikere után

A Galatasaray szurkolói nem kímélték José Mourinhót a Fenerbahce ellen 3-1-re megnyert mérkőzés után. Sírósnak (The Crying One) bélyegezték a nagy rivális edzőjét, aki nem jelent meg a sajtótájékoztatón, inkább sietősen távozott a stadionból.

2024. 09. 22. 10:45
José Mourinho, Okan Buruk, Fenerbahce, Galatasaray
A kép, ami mindent elmond a Fenerbahce-Galatasaray rangadóról: Okan Buruk, a vendégek edzője mosolyog José Mourinho kínján Forrás: X
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Galatasaray vendégként is magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a nagy rivális Fenerbahce ellen. Különösen jó hír, hogy még ha csupán csereként, Sallai Roland is bemutatkozott a csapatban, sőt a siker után posztolt is a Galata drukkerei kedvében járva.

Akiket persze nem kell félteni: a győzelem után a Fener világhírű edzőjét, José Mourinhót sem kímélték, a közösségi médiában gúnyolták válogatott módon. Az a legszebb az egészben, hogy a Galatasaray hivatalos X-csatornáján is megosztotta a Mourinho védjegyeként ismert „The Special One” különleges, sírós parafrázisát: „The Crying One.”

Mourinhót megviselték a történtek, mert a találkozó után nem jelent meg a sajtótájékoztatón. A stadionból kifelé menet az egyik riporter kérésére megállt, aki azonban csak olajat öntött a tűzre, a galatások élcelődésével szembesítette a portugál trénert. Mourinho érdemi válasz helyett sietősen távozott...

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.