A németek sztárja kiköltözött a válogatott amszterdami szállásáról

A labdarúgó Nemzetek Ligájában az A liga 3. csoportjában a német válogatott ma este 20.45-kor a hollandok vendége lesz. Julian Nagelsmann együttese a magyar válogatott elleni 5-0-s győzelemmel kezdett, az első gólt Niclas Füllkrug szerezte, aki azonban ma nem léphet pályára.

2024. 09. 10. 15:26
FÜLLKRUG, Niclas
München, 2024. június 14. A német Niclas Füllkrug (j2) csapattársaival, miután berúgta csapata negyedik gólját a németországi labdarúgó Európa-bajnokság Németország és Skócia között az A csoportban játszott nyitómérkõzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. június 14-én Fotó: . MTI/EPA/Szilágyi Anna
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton Düsseldorfban Niclas Füllkrug a 27. percben vette be Gulácsi Péter kapuját, és a 60. percig volt a pályán, Achilles-ín-sérülést szenvedett, és kétségessé vált, hogy ma Amszterdamban a hollandok ellen pályára léphet-e. Julian Nagelsmann szövetségi kapitány az összecsapást felvezető hétfői sajtótájékoztatón már előrevetítette, nem biztos, hogy a 31 éves támadó bevethető lesz.

Niclas Füllkrug
Niclas Füllkrug indította a német hengert Forrás: DFB

Niclas Füllkrug már vissza is utazott Londonba

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) pedig a nap folyamán közölte, hogy Füllkrug nem játszhat, és el is hagyta a csapat amszterdami szálláshelyét, visszautazott Londonba, ahol a West Ham United csapatát erősíti. Az angol klubnál úgy tudják, nem szalagszakadásról van só, csak gyulladásról, és a játékos jó esteben két-három hét pihenés után újra hadra fogható lesz. Arra nem is akarnak gondolni, hogy makacs gyulladás esetén akár több hónapra is le kell mondaniuk a támadóról, aki a nyáron érkezett hozzájuk Dortmundból.

 

Az első fordulóban Hollandia Eindhovenben 5-2-re verte Bosznia-Hercegovinát. A bosnyákok ma este 20.45-kor válogatottunk ellenfelei lesznek a Puskás Arénában.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.