Szoboszlai Dominikot felbosszantotta, hogy videózták, így reagált rá + videó

Labdarúgó-válogatottunk a Nemzetek Ligájában ma este 20.45-kor játszik a bosnyák válogatottal a Puskás Arénában, azt követően, hogy szombaton idegenben 5-0-ra kikapott a németektől. A TikTokon terjed egy videó, amely azt örökítette meg, a méretes zakó után Szoboszlai Dominik nem viselte jól, hogy videózták.

2024. 09. 10. 17:36
Szoboszlai Dominik Telkiben a válogatott edzőtáborában
Szoboszlai Dominik Telkiben a válogatott edzőtáborában Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A düsseldorfi meccset követően Szoboszlai Dominikot meglehetősen felzaklatta, hogy többen megpróbálták lencsevégre kapni. A felvételt egyébként egy nappal ezelőtt osztották meg – írja a Mandiner.

Marco Rossi és Szoboszlai Dominik
Marco Rossi és Szoboszlai Dominik Fotó: Szigetváry Zsolt

A videón azt láthatjuk, Szoboszlai Dominik közli a társaival, elmegy kávézni, és megkéri őket, valaki szóljon az őket vélhetően már hosszú ideje videózó illetőnek, hogy már biztosan betelt a memóriakártyája.

A TikTokon ezt egy több mint 600 ezer követővel rendelkező felhasználó osztotta meg, aki többnyire futballsztárokról posztol videókat.

Szoboszlai poénját most nem értékelték

Szoboszlai Dominik reakcióját a magyar hozzászólók nem díjazzák, de gyanítjuk, hogy ha válogatottunk szombaton 1-0-ra nyert volna a németek ellen, akkor most azt mondanák, hogy Szoboszlai egy remek poént sütött el.

Marco Rossi csapata ma 20.45-kor a bosnyákokat fogadja a Puskás Arénában.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.