A rettegett bosnyák tábor ijesztő videóval adta ki a jelszót: Mindenki Budapestre!

Labdarúgó-válogatottunk a Nemzetek Ligája második fordulójában ma este 20.45-kor a Puskás Arénában a bosnyákok ellen próbál javítani a németektől elszenvedett 5-0-s vereség után. Marco Rossi csapata számíthat a szurkolók támogatására, amire azért is nagy szükség lesz, mert a Carpathian Brigade felhívja a figyelmet arra, hogy a bosnyákok Európa egyik legszervezettebb táborát tudhatják maguk mögött. A Puskás Arénába még nem érkezett olyan szurkolói csoport, mint a BH Fanaticos.

2024. 09. 10. 10:19
Forrás: X/Bosnie Foot
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokkoló az 5-0-s vereség, amibe Marco Rossi válogatottja szombaton beleszaladt Düsseldorfban, de máris itt a javítási lehetőség, a bosnyákok ellen, akik az első fordulóban ugyancsak idegenben 5-2-re kaptak ki a hollandoktól.

Marco Rossi
Marco Rossi a hétfő sajtótájékoztatón Fotó: Csudai Sándor

– Fájó volt látni, átélni a helyszínen az 5-0-s vereséget, és természetesen elfogadhatatlannak tartjuk ezt az eredményt, azonban továbbra is az a véleményünk, hogy ez a csapat a Mester vezetésével számtalanszor teljesített erőn felül az elmúlt években, rengeteg szép, örök emlékű pillanatot szereztek már nekünk – olvasható a Carpathian Brigade Facebook-oldalán.

Kiáll Rossi és a válogatott mellett a Carpathian Brigade

A magyar válogatott szurkolói csoportja tudatja: egyetlen másodpercig sem lehetett kérdés, hogy a szombati pofon ellenére ugyanúgy, sőt inkább még nagyobb erőbedobással és szenvedéllyel lesz ott ma a lelátón, mert a csapat Marco Rossi vezetésével tett már annyit érte és a magyar futballszerető közegért, hogy száz százalékig megérdemli a bizalmunkat.  

A Carpathian Brigade kitér a bosnyák szurkolókra is:

– Válogatott színtéren Európa egyik legszervezettebb tábora érkezik hozzánk, a Puskás Aréna ötéves fennállása során minden bizonnyal most várható csak először igazán számottevő szurkolás a vendégszektorból. Mutassuk meg, milyen az a magyar virtus a lelátón és szurkoljuk ki együtt a győzelmet, nagyon nagy szükség lesz most ránk!

 

A bosnyák tábor kemény magja a BH Fanaticos

A bosnyák szurkolók kemény magja, a BH Fanaticos szombaton ott volt Eindhovenben, az X-oldalán pedig tudatta, hogy itt lesz Budapesten is:

 

Az alábbi videóhoz azt írták: Mindenki Magyarországra!

A BH Fanaticos Eindhoven belvárosában:

Forrás: X/Bosnie Foot

 

Egy korábbi videó a bosnyák szurkolók kemény magjáról:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.