Milyen hatással van a 0-5 a szurkolókra a Puskás Arénában? Hamarosan kiderül!

Labdarúgó-válogatottunk a Nemzetek Ligájában ma este a Puskás Arénában 20.45-kor lép pályára Bosznia-Hercegovina nemzeti csapata ellen. S bár Szoboszlai Dominikék szombaton Düsseldorfban nagyon fájó, 5-0-s vereséget szenvedtek a németektől, a szurkolóik bizalmát nem veszítették el.

2024. 09. 10. 19:34
Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó-szövetség többek között arra is felhívta a figyelmet, hogy az időjárás-előrejelzések alapján elképzelhető, Budapesten este esni fog az eső; és kérik a szurkolókat, hogy az esőkabátot részesítsék előnyben, ne esernyőket hozzanak, mert a rendezők azokat nem engedik bevinni. A mérkőzés előtt, alatt és után a Puskás Aréna környékén közlekedésrendészeti zárások, terelések lesznek, a stadionba való gyors és kényelmes bejutás érdekében érdemes gyalog vagy közösségi közlekedéssel megközelíteni a stadiont. A BKK a mérkőzés előtt három órával a kezdésig sűríti a környéken közlekedő járatait, majd fél órával a mérkőzés lefújása előttől ismét gyakrabban járnak a közösségi járművek.

A magyar tábor így hangolt a találkozóra Fotó: Csudai Sándor

S bár Szoboszlai Dominikék szombaton Düsseldorfban nagyon fájó, 5-0-s vereséget szenvedtek a németektől, a szurkolóik bizalmát nem veszítették el. A válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ezúttal is látványos biztatást ígért, és ahogy megszokhattuk, együtt érkezik a Puskás Arénába.

 

Marco Rossi csapatának szüksége is lesz a biztatásra, mert még egyetlen ellenfelünknek sem volt olyan szervezett szurkolói csoportja a Puskás Arénában, mint amilyennel a bosnyákok rendelkeznek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.