Szoboszlai Csoboth Kevint froclizta, nem késett a válasz

Szoboszlai Dominiket is megihlette Csoboth Kevin első gólja a St. Gallen színeiben a svájci bajnokságban. A két gyerekkori jóbarát a történelmi találat után a közösségi médiában folytatta a meccset.

2024. 09. 26. 18:08
Csoboth Kevin
Csoboth Kevin első svájci bajnoki gólját Szoboszlai sem hagya szó nélkül Forrás: facebook.com/FCSG1879
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miként korábban beszámoltunk róla, kedd este a St. Gallen–Zürich mérkőzésen Csoboth Kevin megszerezte első gólját a svájci labdarúgó-bajnokságban. A nemrég az Újpesttől a St.Gallenhez igaolt magyar válogatott szélső a 72. percben csereként lépett pályára, majd a 79. percben gólt szerzett, a csapat végül 4-1-re megnyerte a találkozót.

A gólja után a 24 éves támadó megosztott az Instagram-oldalán egy képet a gólöröméről, amely alá a nemzetei csapat kapitány, Szoboszlai Dominik kommentelt elsők között, miként azt az Origó kiszúrta.

Azt pedig Szoboszlai Dominik szúrta ki, miszerint Csoboth meglehetősen gyengécske lövéssel szerezte a gólt.

Még jó, hogy elment a kapuig

– írta kommentben Szoboszlai Dominik, aki Csoboth gyerekkori jó barátja, a két futballista annak idején együtt játszott a Főnix Gold csapatában.

Így akartam

– Csoboth nem volt rest a válasszal.

Csoboth mentségére szól, hogy ezelőtt a Svájci Kupában viszont bombagólt rúgott.

Íme, a két gól. Előbbi időrendi sorrendben a kupában:

Majd a Zürich elleni bajnokin (19:19-től):

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.