Szoboszlai Dominik üzenetet küldött a magyar szurkolóknak

A magyar labdarúgó-válogatott súlyos, 5-0-s vereséget szenvedett a Nemzetek Ligája csoportmeccseinek az 1. fordulójában Németországtól Düsseldorfban. Nem játszott jól a csapatkapitány Szoboszlai Dominik sem, aki vasárnap a közösségi oldalán üzent a magyar szurkolóknak.

2024. 09. 08. 15:30
Szoboszlai Dominik érthetően nem volt boldog a kínos, 5-0-ás vereség után. Fotó: Nemzeti Sport/Koncz Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokkoló, súlyos vereséget szenvedett a magyar válogatott szombaton este Düsseldorfban, a németek 5-0-ra győzték le Marco Rossi csapatát. Több játékos is megszólalt a csúfos kudarc után, és Marco Rossi szövetségi kapitánnyal együtt szégyenletesnek nevezte az eredményt és a csapat produkcióját. A mérkőzés másnapján, vasárnap a csapatkapitány Szoboszlai Dominik a közösségi oldalán szólalt meg, és egyben üzent a szurkolóknak: „Köszönjük a támogatásotokat, amire éppúgy szükségünk van ezekben a nehéz pillanatokban, mint a legnagyobb sikerek elérésekor. Előre kell nézzünk, kedden újra a pályán leszünk!” – utalt a Liverpool labdarúgója a keddi, Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzésre, amely szeptemberén 10-én 20.45-től kezdődik a budapesti Puskás Arénában.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.