Ronaldo megfékezte a szurkolóra rárontó biztonsági őrt meccs közben

Cristiano Ronaldo már 133 találatnál jár a portugál válogatottban, miután szombat este Lengyelország kapuját is bevette a Nemzetek Ligájában, de nem csak a gólja miatt került a középpontba. Ronaldo megfékezte a biztonsági őrt, aki el akarta kapni a pályára jogtalanul berontó szurkolót, aki így végül elérte a célját: szelfit készíthetett a 39 éves klasszissal.

2024. 10. 13. 7:42
Cristiano Ronaldo megfékezi a biztonsági őrt a portugál válogatott meccsén. Forrás: X
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint beszámoltunk róla , Portugália 3-1-es győzelmet aratott Lengyelország vendégeként az NL A divíziójának 1-es számú csoportjában. És a 37. percben Cristiano Ronaldo lőtte a portugálok második gólját, amivel akkor 2-0 volt az eredmény. A Szaúd-Arábiában futballozó klasszisnak ez volt a 133. találata a portugál válogatottban, és zsinórban harmadszor volt eredményes az NL-ben eddig százszázalékos portugál válogatottban.

Ronaldo kezdőként 63 percet töltött a pályán, és a Goal.com cikke szerint nem sokkal a gólja után egy fiatal szurkoló berohant a pályára, hogy a közelébe férkőzzön. A srác Ronaldo-mezt viselt, a biztonsági őrök pedig annak rendje és módja szerint üldözőbe vették. Sőt már el is kapták volna Ronaldo közelében, ám ekkor a 39 éves aranylabdás megfékezte a biztonsági őrt, intett neki, hogy hagyja a fiút. Aki így elkészíthette a pályán a közös képét Ronaldóval, majd kivezették a stadionból.

Nem ez volt az első eset az utóbbi időben, amikor hasonló történt, Ronaldo a nyári Európa-bajnokságon is a drukkerek kedvelt célpontja volt. A portugál–török csoportmeccsen (3-0) ugyancsak szelfizett vele egy pályára berohanó kisfiú, de azon a mérkőzésen több hasonló incidens is történt, CR7 pedig később megunta az őt megcélzó akciókat, és amikor egy pályára bejutó férfi a nyakánál fogva próbálta magához húzni egy fotóra, már láthatóan nem volt olyan készséges.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.